Pembasmi serangga mesra alam ke pasaran antarabangsa - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kuantan- Usaha pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Abdul Syukor Abd Razak menghasilkan produk pembasmi serangga mesra alam, Pest Killa empat tahun lalu, berbaloi apabila berjaya menernbusi pasaran tempatan dan antarabangsa.