Dedah kehidupan di kampus - Nor Azma, Laila (2018)
Pelaksanaan Minggu Interim dilihat memberi kesan positif kepada pelajar terutama membabitkan aspek peralihan proses pembelajaran di bangku sekolah ke dunia pengajian di universiti.