UMP lancar portal komuniti ADAM memeriahkan sambutan bulan kebangsaan - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 21 September- Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Portal Komuniti A.D.A.M yang bertujuan sebagai wadah menyatukan masyarakat merentasi generasi dan geografi menerusi teknologi selari dengan slogan Pelan Strategik UMP 2016-2020 iaitu `Memasyarakatkan Teknologi’.