MyPACE pupuk minat keusahawanan mahasiswa UMP - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2018)
Kuantan, 19 September –Pusat Keusahawanan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang dikenali sebagai MyPACE menganjurkan majlis apresiasi bagi menghargai sumbangan staf, penyelaras, pensyarah Technopreneurship dan mahasiswa universiti dalam menjayakan program keusahawanan sepanjang tahun lalu.