Sekitar pendaftaran pelajar baharu - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof Datuk Dr Yuserrie Zainuddin (baju hijau, tengah) bergambar bersama-sama pelajar baharu yang mendaftar di universiti berkenaan. baru-baru ini.