UMP tanam 1,000 pokok hijaukan kampus - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Pekan- Sebanyak 1,000 pokok daripada spesies kelat jambu laut dan ketapang berjaya ditanam oleh 1,000 mahasiswa baharu Universiti Malaysia Pahang (UMP) sempena program khidmat masyarakat myTREEvolution di Laman Cendekia UMP di sini hari ini.