Seronok ke sekolah berkerusi khas - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Pekan: Sejak berusia lima tahun Adam Ayrash Abdullah sering menyatakan keinginannya ke sekolah selepas melihat keseronokan saudara dan jiran sebayanya.