Sukum ke-43 berjaya cungkil atlet baharu - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Kuantan 29 Ogos - Kejohanan Sukan Antara Staf Universiti Malaysia (Sukum) kali ke-43 yang berlangsung di Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini baru-baru ini dilihat berjaya mencungkil bakat baharu atlet dalam kalangan warga universiti.