Kayuhan Merdeka UMP semarakkan bulan kemerdekaan - Muhamad Safwan, Fadzil (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Menjelang Hari Kebangsaan ke-61 yang disambut 31 Ogos lalu, seramai 61 orang peserta Kayuhan Merdeka telah berbasikal mengelilingi kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) sambil mengibarkan Jalur Gemilang bagi menyemarakkan semangat patriotik dalam kalangan warga kampus.