Wakil UMP datang jemput di rumah - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kuantan: '"Kalau tidak kami hendak naik teksi dengan tambang RM500 dari Bagan Datuk (Perak) ke Universiti Malaysia Pahang (UMP), tetapi ia agak membebankan kerana pendapatan saya sebagai buruh tidak menentu," kata R Subramaniam, 51.