Atlet Berbasikal UMP sumbang pingat - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN- Atlet Berbasikal Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr Mohd Fakhrurra.zi Ishak meraih pingat perak dalam acara basikal bagi kategori Individu (VIP) pada Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (Sukum) ke-43 baru-baru ini.