Afizfaiz tabah masuk universiti tanpa insan tersayang - UMP, PNC (2018)
Kuala Lumpur, 1 September- Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Bakal bergelar mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ahmad Afizfaiz Roslan, 19 tahun terpaksa akur dengan suratan takdir apabila saat-saat yang dinanti untuk melangkah ke menara gading menjelang tiba tanpa bersama insan tersayang