Sepak Takraw UMP raih dua pingat dalam Kejohanan SUKUM - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2018)
Kuantan, 20 Ogos - Pasukan Sepak Takraw Senior Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih pingat emas kategori Sepak Takraw Senior dalam Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) Ke-43 baru-baru ini selepas menewaskan pasukan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dengan street game 21-9 dan 21-12. Pingat gangsa dimenangi oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP).