Kejohanan SUKUM ke-43 melabuhkan tirai - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 18 Ogos- Kejohanan Sukan Antara StafUniversiti Malaysia (SUKUM) Kali ke-43 melabuhkan tirai setelah menamatkan 17 acara yang berlangsung selama seminggu yang menyaksikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai tuan rumah penganjuran kali ini dengan cemerlang dan berjalan lancar.