UMP tuan rumah Sukum Ke-43 - Mahathir, Ali (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Kuantan 15 Ogos - Seramai 2,600 atlet dari 21 kontinjen mewakili universiti awam seluruh negara berkampung di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi menjayakan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (Sukum) Ke-43 yang berlangsung selama sembilan hari berakhir Sabtu ini.