Sukum platform tingkat profesionalisme warga universiti - UMP, PNC (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2018)
Penglibatan para pegawai dan atlet pada Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (Sukum) ke-43 merupakan penanda aras terpenting dalam menterjemahkan prinsip profesionalisme perkhidmatan sebagai penjawat awam.