Atlet berbasikal UMP sumbang pingat - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Pekan, 13 Ogos – Atlet Berbasikal Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Mohd Fakhrurrazi Ishak meraih pingat perak dalam acara basikal bagi kategori Individu (VIP) dalam Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) ke-43 baru-baru ini selepas ditewaskan oleh atlet Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Dr. Mohd Irwan Yusof dengan perbezaan masa 1.624 s.