UMP tuan rumah temasya sukan SUKUM ke-43 - UMP, PNC (2018)
Kuantan - Seramai 2,600 atlet daripada 21 kontigen mewakili universiti awam seluruh negara telah berkampung bagi menjayakan Sukan Antara Staf Universiti Malaysia (SUKUM) ke-43 di sini hari ini.