2,600 atlet dan pegawai sertai sukum di UMP - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 11 Ogos : Sejumlah 2,600 atlet dan pegawai yang mewakili 21 kontijen universiti awam menyertai Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (Sukum) ke-43 yang bermula di sini, malam ini.