2,600 atlet, pegawai sertai SUKUM Ke-43 - Mohamad Azim Fitri, Abd Aziz (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Seramai 2,600 atlet dan pengurusan pasukan dari 21 kontijen mewakili universiti awam (UA) bakal memcriahkan Sukan Star Antara Universiti Malaysia (SUKUM) Ke-43 di Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang juga tuan rumah bagj temasya kali ini.