2,600 atlet dari 21 universiti sertai Sukum 2018 - Shahrulanoor, Ishak (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2018)
Temasya Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (Sukum) edisi ke 43 akan membuka tirai secara rasmi di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kampus Gambang, Kuantan malam ini.