STEM@UMP Initiative Programme - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 3 Ogos – Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Malakoff Corporation Berhad baru-baru ini menganjurkan Program Switching on Green Technology bertemakan ”Menjana Ilmu Untuk Kesejahteraan dan Kelestarian Alam” sebagai menyokong inisiatif Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM) yang dilaksanakan di universiti ini. Program mendapat kerjasama Fakulti Kejuruteraan Teknologi (FTEK) dan Jabatan Jaringan Industri & Masyarakat (JJIM).