UMP-KMP perkukuh hubungan melalui pertandingan boling - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 8 Ogos - Seramai 150 pengamal media dan kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program Boling Bersama Media anjuran UMP dengan kerjasama Kelab Media Pahang di Playground 6 Semambu di sini baru-bai:u ini.