UMP iktiraf 144 kakitangan cemerlang - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Seramai 144 kakitangan cemerlang Universiti Malaysia Pahang (UMP) diiktiraf dalam majlis Hari Kualiti dan Inovasi 2018 di Dewan Astaka UMP kampus Gambang di sini semalam.