Boling persahabatan UMP, media - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Seramai 150 pengamal media Pahang dan kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai pertandingan boling persahabatan di sini, malam kelmarin.