UMP iktiraf warga kerja cemerlang dan berinovasi - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 31 Julai- Seramai 144 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima Anugerah Khidmat Cemerlang (APC) sempena Majlis Hari Kualiti dan Inovasi sebagai tanda penghargaan dan pengiktirafan dalam membuktikan tahap pencapaian yang cemerlang melalui pembudayaan kualiti dan inovasi yang menjadi penggerak utama ke arah kecemerlangan organisasi. Majlis penyampaian anugerah disempurnakan Pengerusi Lembaga Pengarah UMP, Dato Sri Ibrahim Ahmad yang turut dihadiri Naib Canselor UMP, Prof Dato Sri Dr. Daing Nasir Ibrahim dan Ketua Pegawai Operasi merangkap Pendaftar UMP, Abd. Hamid Majid. Bertemakan “Kualiti dan Inovasi Memacu Kegemilangan” Sambutan Hari Kualiti & Inovasi ini bukan sahaja signifikan sebagai medan pengiktirafan kepada warga kerja dan pusat tanggungjawab yang cemerlang, tetapi juga satu bentuk motivasi yang menginspirasikan semangat warga UMP lain untuk mengekalkan momentum kecemerlangan universiti.