Hasil pelembap bibir semula jadi - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kuantan: Pensyarah Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghasilkan pelembap bibir menggunakan bahan semula jadi yang selamat digunakan orang ramai dan murah.