Pensyarah UMP hasil pelembap bibir semula jadi, murah - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Pensyarah Fakulti Kejuruteraan Kiimia dan Sumber Asli Universiti Malaysia Pahang (UMP), berjaya menghasilkan pelembab bibir menggunakan bahan smula jadi yang selamat digunakan dan murah.