Pahang tuan rumah Karnival Voktek 2018 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Kuantan - Pahang menjadi tuan rumah Karnival Voktek 2018 yang kini sedang berlangsung di Universiti Malaysia Pahang (UMP).