Transformasi “kolar baharu’ TVET - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Globalisasi ekonomi dunia dan transformasi perindustrian bergerak menuju era megatrend dan Revolusi Perindusrian 4.0 (IR 4.0). Mahu tidak mahu, fenomena pelbagai peringkat menimbulkan cabaran dan peluang bagi perkembangan dunia perniagaan masa kini untuk bergerak pada momentum lebih pantas.