Perkasa infrastruktur UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Pekan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjangkakan sejumlah RM1.4 juta sumbangan korporat yang diterima urtiversiti itu mampu menampung kos pembinaan pelbagai kemudahan diperlukan.