Kumpul dana bina masjid - Amin Ridzuan, Ishak (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Sekumpulan penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) mahu membuktikan mereka juga rnampu menyumbang perbelanjaan pendidikan dan pembangunan universiti tanpa mengharap sepenuhnya dana kerajaan.