UMP terima sumbangan 1.4 juta untuk Tabung Endowmen MyGift - UMP, PNC (2018)
Pekan, 18 Julai- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sebanyak RM1,401,174 menerusi hasil sumbangan zakat dan wakaf daripada badan korporat iaitu sebanyak RM546,420. Manakala sebanyak RM854,754 berjaya dikumpulkan atas inisiatif pelbagai jabatan di universiti ini bersempena Majlis Apresiasi MyGift yang berlangsung di Dewan Bankuet UMP Pekan hari ini.