Pendedahan literasi digital didik kanak-kanak celik teknologi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Pekan, 12 Julai- Penggunaan teknologi kini semakin berkembang dengan pesat dan golongan kanak-kanak juga tidak ketinggalan dalam menjadikan teknologi sebagai salah satu komponen penting yang diperlukan dalam pendidikan masa kini. Teknologi pada masa kini banyak memberikan kesan kepada pendidikan awal kanak-kanak.