UMP rai bakal jemaah haji - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 13 Julai- Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan 14 staf UMP yang bakal menunaikan haji pada tahun ini. Program berlangsung di Dewan Bankuet,UMP Gambang baru-baru ini.