Mahasiswa sumbang bakti kesukarelawanan khidmat negara - Norhidayah, Mohamad (2018)
Minat menceburi badan beruniform memberi peluang Leftenan Muda Mohammad Asyraaf Ilias,23 mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FKEE) yang sedang mengikuti pengajian jurusan Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Sistem Kuasa) menimba pengalaman menyertai Program Gap Year Kesukarelawanan Khidmat Negara bersama pihak Tentera Laut Di Raja Malaysia selama setahun.