Sukum 2018 di UMP - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Seramai 180 sukarelawan terdiri daripada kakitangan dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Persediaan dan Pemantapan Sukarelawan Kejohanan Sukan Antara Staf Universiti Malaysia (Sukum) 2018 bermula 10 hingga 18 Ogos depan.