Mahasiswa kejuruteraan serlah bakat kepimpinan dan pentas seni - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2018)
Pekan, 13 Julai- Bakat kepemimpinan yang digilap sejak dibangku sekolah mendorong Perezkov Jaimbol, mahasiswa Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Pembuatan dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) aktif menyertai pelbagai persatuan dan program di kampus apabila melangkah ke alam menara gading.