Mampu kesan kebocoran paip, curi air dengan mudah - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Pekan: Sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya membangunkan sebuah inovasi mampu mengurangkan situasi Air Tidak Berhasil (NRW) yang menyebabkan negara mengalami kerugian besar.