Sukarelawan UMP sedia bantu urus Sukum 2018 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Kuantan 10 Julai - Seramai 180 sukarelawan yang terdiri daripada staf dan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program persediaan dan pemantapan menjelang Kejohanan Sukan Antara Staf Universiti Malaysia (Sukum) 2018 yang dijadual berlangsung bulan depan.