UMP, USM meterai MoA kongsi kepakaran pembangunan sistem KPI - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Universiti Sains Malaysia (USM) memeterai memorandum perjanjian (MoA) untuk berkongsi kepakaran dalam pembangunan Sistem Pengurusan Petunjuk Prestasi Utama (KPI) atau UMP KPI-Management System dalam meningkatkan kecekapan pengurusan data strategik.