Pembiayaan pendidikan-i - Siti Zubaidah, Mat Isa (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Bank Rakyat menawarkan Pembiayaan Pendidikan-i sehingga RM1 juta bagi membiayai kos pcngajian pelajar ke peringkat lebih tinggi.