Santuni masyarakat melalui singgah sahur UMP - Nik Amirulmu'min, Nik Min (Kumpulan Media Karangkraf sdn bhd, 2018)
Kuantan - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program singgah sahur untuk tahun kelima dengan mengagihkan juadah bersahur kepada anggota keselamatan, agensi kerajaan, penghuni rumah anak yatim dan masyarakat sekitar daerah ini, kelmarin.