UMP, USM jalin kerjasama kongsi kepakaran strategik - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Kuantan 3 Julai - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Universiti Sains Malaysia (USM) memeterai memorandum perjanjian (MoA) untuk berkongsi kepakaran dalam pembangunan Sistem Pengurusan Petunjuk Prestasi Utama (KPI).