Penganjuran 3rd UMP Handball medan pemilihan pemain negara ke Sukan Asia Jakarta 2018 - Nur Adam, Maximillian (2018)
Kuantan, 6 Mei – Penganjuran 3rd UMP Handball East Coast Championship yang berlangsung d Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang baru-baru ini menjadi medan pemilihan awal pemain negara ke Kejohanan Sujkan Asia Jakarta 2018. Edisi 2018 ini telah dianjurkan oleh Kelab Bola Baling UMP dengan kerjasama Pusat Sukan UMP dan Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni. Penganjuran melibatkan pelajar subjek Ko-Kurikulum UQS 2061 sebagai krew kejohanan.