Pupuk kesedaran budaya menabung dan celik pelaburan - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 25 Jun– Menyedari pentingnya kesedaran memupuk budaya menabung melalui pelaburan dalam kalangan mahasiswa, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama pihak Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) mengadakan Program Literasi Kewangan ASNB ‘Moh Melabur Weh! Pelaburan 360 Hari’ yang berlangsung di Dewan Astaka , Universiti Malaysia Pahang Kampus Gambang baru-baru ini.