Penyelidik UMP cipta Serum Dr. Fur untuk binatang peliharaan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 2 Julai- Sejak kebelakangan ini semakin ramai pencinta haiwan terutama haiwan peliharaan seperti kucing yang begitu mementingkan aspek penjagaan malahan mereka sanggup berbelanja besar bagi memastikan kucing mereka kelihatan sihat dan berbulu cantik.