UMP meterai perjanjian dengan USM bagi pemantapan sistem pengurusan data strategik - UMP, PNC (2018)
Pulau Pinang, 27 Jun- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Universiti Sains Malaysia (USM) memeterai perjanjian persefahaman (MoA) untuk berkongsi kepakaran dalam pembangunan Sistem Pengurusan Petunjuk Prestasi Utama (KPI) atau yang dinamakan UMP KPI-Management System yang bakal memanfaatkan universiti dalam meningkatkan kecekapan pengurusan data strategik.