Mahasiswa perintis program kerjasama Dwi- Ijazah Kejuruteraan Perniagaan tamat pengajian - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Pekan, 26 Jun- Perbezaan bahasa dan budaya serta terpisah jauh beribu kilometer dengan keluarga, tidak menghalang pelajar antarabangsa dari Jerman, Natalie Christine Isabella Gerth, 29 menamatkan pengajian selama dua tahun di Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan dua tahun di Reutlingen University di Stuttgart, Jerman.