Aktiviti kesukarelawanan dekat di hati Muhammad Alif - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 25 Jun - Semangat kesukarelawanan perlu dipupuk pada peringkat awal dalam diri setiap mahasiswa dan inilah antara proses pembelajaran secara tidak formal selain usaha untuk mematangkan diri mahasiswa.